Extensiile pentru păr pentru o coafura frumoasa

Extensiile pentru păr pot fi făcute din păr de om sau fibre sintetice. Aceste extensii adaugă volum și lungime părul natural, schimbându-vă aspectul.

Puteți alege extensii de diferite culori, începând cu culoarile castaniu, șaten, roșcat, roz și albastru. Ele sunt disponibile și în funcție de lungime ca să puteți alege lungimea de care aveți nevoie. Ca extensiile voastre să arate complet natural și ca ele să se lipească corect, aveți nevoie de îndemânare.

Calitate extensiile pentru păr
Cu extensiile pentru păr la părul mai lung

Cu toate acestea, înainte de vă decide să folosiți extensii, înainte de toate, trebuie să vă familiarizați cu ceea ce trebuie și ceea ce nu trebuie să faceți cu extensiile pentru păr.

Ce să faceți

  • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de îngrijire a extensiilor pentru păr. Astfel vă veți asigură că investiția este de durată și că a meritat.
  • Aveți grijă de fiecare dată când vă stoarceți părul cu un prosop după ce vă spălați pe cap.
  • Nu uitați să folosiți o perie cu peri fini atunci când vă aranjați extensiile și folosiți degetele pentru a le întinde după ce vă periați.  
  • Spălați extensiile cu părul lăsat în jos, aveți mare grijă când faceți acest lucru. 
  • Folosiți un balsam, ulei de păr sau ser pentru păr pentru a păstra vârfurile departe de baza extensiilor.  

Ce să nu faceți

  • Evitați să trageți de păr odată ce vi-ați pus extensiile. 
  • Nu folosiți balsam, ser sau ulei pentru păr la baza firelor de păr pentru că acestea pot afecta stabilitatea extensiilor.  
  • Spălați-vă pe păr doar într-o singură direcție. Nu alternați direcția de spălare/periere.  
  • Nu vă uscați pe păr prea tare după ce vă spălați pe cap deoarece puteți deterioara extensiile. Ca alternativă, puteți să vă uscați pe par pe bucăți după ce v-ați clătit bine.  
  • Evitați folosirea produselor pentru păr pe bază chimică, acestea pot deteriora starea extensiilor. 

Cum funcționează extensiile pentru păr

Cele mai bune extensii pentru păr sunt făcute din păr de om și păr indian Remy, acestea fiind și printre cele mai populare. Extensiile se leagă de părul natural cu ajutorul unor cleme mici. Aceste cleme se ascund printre rândurile de păr și sunt sensibile la presiune, de aceea trebuie să aveți mare grijă când atingeți extensiile.

Video: Despre Extensiile de Par Natural

Extensiile cu cleme sunt foarte ieftine și ușor de folosit și sunt o cale ușoară și la îndemână de a vă schimba freza. Pentru a găsi extensiile care vi se potrivesc, trebuie să aveți în vedere extensiile care se asortează ca textură și culoare cu părul vostru. Folosind aceste extensii, nu veți mai fi nevoit să mergeți la un salon pentru a vă tunde sau pentru a vă vospi, astfel economisiți bani în timp.

De admin