Rujul este un produs cosmetic care aplică culoarea, textura și protecția buzelor

Una dintre cele mai neplăcute situații e sa afli ca pe toată durata zilei ai avut o urmă de ruj pe dinți.

Asta poate fi atât de stânjenitor încât e suficient să fii prinsă odată cu rujul favorit pe dinții din fața ca să renunți complet la ruj.

Totuși, dacă nu poți să îți închei ziua fără să dai un plus de culoare buzelor, s-ar putea să să îți petreci toată ziua uitându-te în oglindă să fii sigură că nu ai ruj pe dinți.

Evident, niciuna dintre aceste opțiuni nu e prea grozavă. Dacă vrei să te asiguri că rujul e numai pe buze, și nu pe dinți, aici sunt câteva sfaturi pe care să le ai în vedere:

Curăță buzele

E întotdeauna o idee bună să îți cureți buzele puțin după ce te rujezi. Tot ce trebuie să faci ca să scapi de rujul în plus e să pui un șervețel între buze și să îl strângi cu buzele. E o metoadă ușoară și rapidă de a te asigura că nu o să ai ruj și pe dinți.

Ruj
2021 va fi anul rujului roșu

Folosește o pudră transparentă

Dacă ai impresia că pudrele fine sunt bune doar pentru strălucire și pentru machiaj, te înșeli amarnic. Pudrele fine pot funcționa de minune pentru ruj. Alege o pudră pentru față transparentă și fină. Folosește o perie moale sau blenderul pentru machiaj și aplică ușor pudra pe buze, după care rujul va sta mult mai bine pe buze și va avea o culoare mai mată.

Video: Ruj de cristal Revolution Pro Diamond Luster Crystal – Corset

Dacă nu vrei să strinci culoarea rujului, poți strecura pudra prin șervețel ca să poți aplica primul și al doilea strat fără ca pudra să ajunge unde nu trebuie.

Fă schema cu degetul

Ăsta e un secret care circulă prin lume de mulți ani. După ce te dai cu ruj, puneți degetul între buze și apoi trage-l înapoi. Așa vei scăpa de rujul de pe interiorul buzelor și te asiguri că nu va ajunge și pe dinți.

Folosește creionul pentru buze

E normal ca rujul să se scurgă pe durata zilei. Dacă folosești creionul pentru buze, te poți asigura că rujul va rămâne pe buze și nu va ajunge pe dinți sau pe bărbie. Alege un creion care îți va evidenția rujul și scoate-ți buzele în afară. Trasează conturul buzelor și apoi acoperă restul pentru a forma o bază pentru ruj care nu îl va lăasa să se miște odată ce a fost aplicat.

Folosește paiul

În loc să bei direct din pahar ca de obicei, poți folosi un pai astfel încât rujul să rămână pe buze. Acesta e ultimul sfat pe care îl poți folosi astfel încât machiajul tău să fie în formă maximă. Un alt avantaje al paiul e că te va ajuta să îți păstrezi dinții curați atunci când bei lichide de culoare închisă, precum sucuri sau cafea.

Elegant ochelari de soare doamnelor

Greșeli de evitat atunci când purtați ochelari de soare doamnelor

Dacă purtați ochelari de soare doamnelor, trebuie să vă tratați machiajul într-un mod ușor diferit. Unele tehnici și trucuri vă pot ajuta să vă asigurați că fața dvs. frumoasă nu este acoperită de ochelari.

Atunci când știi cum să o faci, poți transforma ochelarii într-un accesoriu minunat în loc de un punct focal care atrage atenția de la fața ta. Asigură-te că eviți aceste greșeli atunci când porți ochelarii și machiajul împreună.

De admin