Automotive

Căptușeală pentru portbagaj
Automotive

Cum să alegeți cele mai bune căptușeală pentru portbagaj

O căptușeală pentru portbagaj este un covor sintetic conceput pentru a vă proteja portbagajul de mizerie și umezeală. Este și o protecție pentru covoarele din mașină. Prin urmare, dacă aveți o mașină, vreți și cel mai bun preș pentru portbagaj. Aveți numeroase opțiuni din care să alegeți atunci când vine vorba de căptușeli. Puteți alege un preș universal sau unul personalizat.

Mai mult, mulți producători de mașini oferă căptușeli ca opțiuni pentru mașinile lor. Altfel spus, puteți cumpăra preșuri din diferite materiale: cauciuc, stiren-butadienă, elastomer termoplastic, polietilenă cu densitate redusă sau poliester. Totul depinde de bugetul vostru și cerințele pe …

Read More
Suspensia mașinii
Automotive

Semnele care prevestesc că mașina are nevoie de reparații la suspensie

Cum știi dacă trebuie să repari suspensia mașinii? 

Există numeroase sisteme în cadrul unui vehicul care funcționează împreună pentru a asigura o deplasare sigură. Unul dintre aceste sisteme este suspensia vehiculului, care joacă un rol esențial pentru a vă menține călătoria cu mașina nu doar confortabilă, ci și sigură. 

Cu toate acestea, componentele suspensiei se pot uza după o utilizare îndelungată. Având în vedere acest lucru, este crucial să rezolvați problemele pe care le observați înainte ca acestea să devină grave.…

Read More
Filtrul DPF
Automotive

Cât de mult știți despre filtrul DPF/FAP?

Dacă aveți o mașină diesel, un lucru despre care ar trebui să știți este filtrul DPF și modul în care funcționează.

Filtrul de particule joacă un rol important în modul de funcționare al mașinilor diesel. Dacă nu îl întrețineți, este posibil să alegeți cu o serie de consecințe grave și costisitoare. 

Aici sunt câteva informații de bază despre filtrul de particule:…

Read More