Căptușeală pentru portbagaj

O căptușeală pentru portbagaj este un covor sintetic conceput pentru a vă proteja portbagajul de mizerie și umezeală. Este și o protecție pentru covoarele din mașină. Prin urmare, dacă aveți o mașină, vreți și cel mai bun preș pentru portbagaj. Aveți numeroase opțiuni din care să alegeți atunci când vine vorba de căptușeli. Puteți alege un preș universal sau unul personalizat.

Mai mult, mulți producători de mașini oferă căptușeli ca opțiuni pentru mașinile lor. Altfel spus, puteți cumpăra preșuri din diferite materiale: cauciuc, stiren-butadienă, elastomer termoplastic, polietilenă cu densitate redusă sau poliester. Totul depinde de bugetul vostru și cerințele pe care le aveți. Însă, dacă nu știți nimic despre preșuri și vreți să le alegeți pe cele mai bune, aici sunt câteva caracteristici pe care să le aveți în vedere.

1. Impermeabilitate

Dacă transportați frecvent echipamente de exterior umede sau pline de noroi sau aveți un animal de companie drag pe care îl aveți întotdeauna cu dvs., ar trebui să alegeți o căptușeală impermeabilă. Căptușelile impermeabile împiedică lichidele să pătrundă în materialul portbagajului.

Căptușeală pentru portbagaj - ușor de curățat
Căptușeală pentru portbagaj fi curățat cu ușurință de orice murdărie

Puteți evita mirosul neplăcut și petele alegând o căptușeală impermeabilă. Evident, majoritatea căptușelilor auto sunt făcute din materiale impermeabile, dar diferența vine de la formă. Deci, luați-o pe cea care se potrivește cel mai bine și are margini ridicate pentru a împiedica apa să se infiltreze pe la margini și să vă strice mașina.

2. Antiderapante

În mod similar, căptușelile antiderapante împiedică alunecarea obiectelor în timpul transportului. De asemenea, oferă o anumită aderență pentru animalul de companie. În general, căptușelile sunt antiderapante, dar marginile lor nu sunt atât de eficiente în acest sens și sunt vulnerabile la murdărie și pete. În acest caz, cea mai bună opțiune este să cumpărați o căptușeală complet personalizat. O textură dură vă poate ajuta să vă faceți covorul antiderapant. 

3. Calitate

Căptușelile de calitate oferă protecție în două sensuri. Acestea protejează încărcătura pe care ați pus-o pe ele și portbagajul mașinii. Mai exact, dacă transportați în mod regulat articole greoaie, aveți nevoie de o căptușeală cu rezistență suficientă pentru a evita uzura, ruperea sau expunerea anumitor părți ale portbagajului. 

4. Ușor de curățat

O altă proprietate la care trebuie să aveți grijă este curățarea ușoară. Majoritatea căptușelilor din cauciuc nu sunt ușor de curățat. Acestea pot fi șterse, dar modelele crestate rețin mizeria. Trebuie să scoateți complet căptușelile pentru a le curăța corespunzător. O căptușeală cu material non-absorbant poate ușura curățarea.

5. Ușor de potrivit

Multe căptușeli universale trebuie tăiate pentru a se potrivi. De cele mai multe ori, trebuie să tăiați marginile și tot nu se va potrivi, și prin urmare căptușeala nu va mai putea proteja portbagajul.

Având în vedere toate acestea, cea mai bună opțiune este să cumpărați o căptușeală făcută la comandă pentru mașina voastră. Acestea se vor potrivi perfect și vor avea modelele și formele necesare pentru a proteja complet portbagajul.

De admin