Elegant ochelari de soare doamnelor

Dacă purtați ochelari de soare doamnelor, trebuie să vă tratați machiajul într-un mod ușor diferit. Unele tehnici și trucuri vă pot ajuta să vă asigurați că fața dvs. frumoasă nu este acoperită de ochelari. 

Atunci când știi cum să o faci, poți transforma ochelarii într-un accesoriu minunat în loc de un punct focal care atrage atenția de la fața ta. Asigură-te că eviți aceste greșeli atunci când porți ochelarii și machiajul împreună.

Slăbirea pe mascara ta 

Nu ezitați să vă arătați genele. Ai grijă ca ochii tăi să aibă efectul dramatic mult meritat, optând pentru un rimel care îți va oferi finisajul preferat, fie că este vorba de curbare, definire, volum sau lungime. 

Ochelari de soare doamnelor
Ochelari de soare doamnelor și gene accentuate

Aplicați câteva straturi bune și asigurați-vă că vă prindeți genele la colțurile exterioare și interioare. Le va da ochilor tăi un aspect strălucitor pe care ți l-ai dorit întotdeauna. Complimentele vor veni cu siguranță în calea ta dacă urmezi acest truc.

Mergând pentru o nuanță de fard de obraz prea închisă 

Este prea ușor ca fardul de obraz și rimelul să intre în competiție, deoarece ambele sunt așezate în apropierea pomeților. Pentru a preveni acest lucru, stai departe de fardurile dramatice sau întunecate. Optați în schimb pentru o nuanță mai naturală de fard de obraz și aplicați-l ușor. Este posibil să aplici mai mult, dar s-ar putea să fie greu să îl îndepărtezi fără a fi nevoită să îți refaci machiajul din nou. 

Având buze plictisitoare 

Ai nevoie de culoare pe buze. Buzele tale echilibrează tot ceea ce se întâmplă cu machiajul ochilor și cu doamnele cu ochelari de soare din partea superioară a feței tale. Culoarea nu prea contează, pentru că ceea ce este important este să ai ceva pe buze.

Să fii puțin mai îndrăzneață nu strică, dar poți să ții pasul cu tendința nude, populară astăzi. Dacă vreodată nu sunteți cu adevărat un mare fan al rujului, vă puteți mulțumi oricând cu luciul care vă place. 

Utilizarea unui fard de ochi fără viață 

Trebuie să munciți puțin mai mult pentru a atrage mai mult atenția asupra ochilor, deoarece aceștia se află în spatele ochelarilor. Nu permiteți niciodată ramei dvs. să îi înghită. Alegeți nuanțe de farduri de ochi cu strălucire. Acest lucru poate ajuta la captarea luminii și la atragerea atenției acolo unde îi este cu adevărat locul, și anume nimeni altul decât ochii tăi. În cazul în care preferați nuanțele mate, aveți grijă să adăugați câteva culori deschise pentru ca totul să rămână irizat. 

Poartă rame și eyeliner asortate

Dacă ramele și rimelul se asortează, ar fi greu să îți observi ochii. Alege un liner care este cu o nuanță sau două mai deschis și estompează-l cu ajutorul unui tampon de bumbac pentru a evita acel aspect dur și pentru a-ți sublinia ochii, pentru a-i face să iasă în evidență și să se evidențieze. 

Amestec gros și subțire 

Ramele subțiri necesită linii de eyeliner mai subțiri, în timp ce ramele groase au nevoie de eyeliner gros. Combinarea a două grosimi diferite poate exagera sau nu ochii, ceea ce, în funcție de combinație, este un lucru pe care nu ți l-ai dori deloc. 

Data viitoare când vă puneți ochelarii de soare, doamnelor, asigurați-vă că stați departe de aceste greșeli pentru a vă scoate bine machiajul!

De admin