Produsele marca NYX Makeup

Introducere 

NYX Makeup o marcă de cosmetic de top din SUA. În acest articol, vom arunca o privire de asanbul asupra produselor pentru buze oferite de această marcă. Printre aceste produse se numără rujurile lichide, rujurile clasice, luciul de buze, conturul de buze și lip seturile. Toate produsele sunt ștanțate și vegane cu acoperire complete, medie și fină. Produsele marca NYX Makeup pretind că au effect de luciu, lucios, mat, metallic, de satin, sclipire și de vinilin. Prețul produselor se încadrează între 3$ și 25$. Haideți să privim mai în detaliu fiecare categorie.

1. Rujurile lichid 

Rujurile lichid sunt mate sau metalice și nu se umflă. Câteva dintre rujurile lichide mai de seamă de la NYX Makeup sunt Electro Bright Matte Lip Cream, Lip Lingerie, Soft Matte Lip Cream, Liquid Suede Cream Lipstick, Liquid Suede Metallic Matte, Powder Puff Lippie, Xtreme Lip Cream și Slip Tease Full Colour Lip Oil. Rujurile lichide sunt disponibile la prețuri sub 10$.

NYX Makeup Rujurile
NYX Makeup Rujurile

2. Rujuri clasice 

Aveți sute de opțiuni când vine vorba de această categorie de produse de la NYX Makeup. Aceste rujuri au o gamă largă de acoperire începând de la fină până la complete fără să se simtă pe buze.

Acestea pot avea și efecte satin, metallic, lucios, sclipicios și de luciu. Câteva din cele mai renumite produse NYX Makeup dinaceastă categorie sunt Pin-up Pout Lipstick, Super Clique Matte, Macaron Lippie și Duo Chromatic Lipstick.

3. Luciu de buze 

Luciurile de buze oferite de NYX Makeup sunt fermecătoare. Ele sunt pline de perle care au un luciu deosebit, o tentă de culoare și un uimitor și intens effect 3D. Acestea pot fi folosite ca atare sau date pesteun ruj. Nu sunt lipicioase și sunt netede. Câteva dintre cele mai îndrăgite luciuri de buze de la NYX sunt GLOW-ON Lip Gloss, Filler Instinct Plumping Lip Polish, Butter Gloss, Duo Chromatic Lip Gloss și Midnight Chaos.

4. Contur de buze 

Contururile de buze cu acoperire completă, cu efect mat, satin și lucios sunt cele mai bune produse pentru buze oferite de NYX Makeup. Acestea sunt foarte ieftine, prețurile fiind de sub 1$ per contur. Existo o gamă largă de sute de culori și nuanțe irezistibile. Contururile renumite sunt Slim Lip Pencil, Suede Matte Lip Liner, Retractable Lip Liner, Slide-on Pencil, Line & Load Lippie și LOTD Lip of the Day Liquid Lip Liner.

5. Lip seturi

Lip seturile nu sunt practice un produs separate, după cum le-ar sugera numele, acestea sunt seturi care include diferite produse, printre care se pot afla luciurile de buze, rujurile clasice, rujurile lichide, contururile pentru buze și cremele pentru buze. De obicei acestea au prețul mai mic decât al produselor individuale. Câteva astfel de seturi în mai multe culori disponibile pe magazinul online sunt Land Of Collies Lip Trio Ornament, Sweet Chateau Slip Tease Lip Vault, Lip Lingerie Lippie Dou și Liquid Suede Lip Kits.

Concluzie

Firma NYX Makeup deținută de o doamnă obsedată de cosmetic care a muncit din greu să pună pe piață produse la prețuri accesibile, este un jucător serios pentru competiție. Produsele pentru buze menționate mai sus au fost testate toate pentru calitate și li s-au acordat premii de la organizațiile internaționale. Ele nu sunt testate pe animale și sunt complet vegane. Aceste produse minunate se pot găsi pe piață și sunt disponibile și pe magazinul online NYX Makeup.

De admin